In Geen categorie

Wellicht heb je er al over gehoord in de wandelgangen, wellicht hebben heb je al eerder contact gehad. Graag willen we de Initiatievenpers even aan je voorstellen.De Initiatievenpers is een onafhankelijk samenwerkingsverband van Amsterdamse initiatiefnemers en team Democratisering van de gemeente, opgericht in de afgelopen maanden.
De Initiatievenpers zoekt, produceert en verspreidt verhalen via kanalen en platforms van aangesloten initiatiefnemers om de impact van initiatieven op de stad en de onderlinge samenwerking beter in beeld te brengen. Daarbij richt de Initiatievenpers zich op een brede en diverse groep van actieve en betrokken Amsterdammers, hun relaties, op de gemeentelijke organisatie en op de politiek. Voorop staat dan ook het versterken van het maatschappelijk initiatieven netwerk in Amsterdam.

Wij zien herhaaldelijk dat initiatieven prachtige dingen doen waarmee ze enorme impact maken op de stad, maar dat slechts een select groepje hiervan op de hoogte is, en dat er meer geleerd kan worden van wat je als initiatief in de praktijk allemaal meemaakt. Hier willen wij verandering in brengen. Wij willen ook in beeld brengen hoe de samenwerking met de gemeente en andere sleutelpartners loopt, waar het beter kan en wat initiatieven en hun partners van elkaar kunnen leren. Samen kunnen wij dit teweeg brengen.

 Hier bekijk je een teaser van hoe dat er in de praktijk uitziet. Zou je het zelf leuk vinden om deze teaser fysiek in handen te hebben, of bij jullie op locatie neer te leggen? Laat het weten dan komt het team van de initaitevenpers het persoonlijk langsbrengen.

De initiatievenpers nodigt je uit voor de virtuele kennismakingsbooth. Voel je vrij om op 7 december van 15.00 – 16.30 online langs te komen! Dan kun je laten weten waar je behoefte aan hebt in het verspreiden van je ervaringen over de stad, en wordt er meer vertelt over de Initiatievenpers en Initiatievenraad. Laat je even per mail weten of je erbij bent dan krijg je een link toegezonden.

Heb jij als maatschappelijk initiatief ook verhalen te vertellen of gepubliceerd in een eigen nieuwsbrief of andere media? En wil jij deze verhalen met anderen delen? Weet ons te vinden via www.initiatievenpers.nl.

We kijken uit naar een mooie samenwerking!
Het  Initiatievenpersbureau, Lorraine, Karien en Madhavi

contact@initiatievenpers.nl
www.initiatievenpers.nl
Teaser Initiatievenpers

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.