In Geen categorie

Op 2 november kwamen zo’n 50 bewoners, ambtenaren en politici bij elkaar in De Honingraat in Amsterdam Nieuw-West. Zij bespraken aan de hand van diverse doelen en thema’s hoe je Samen Stad kunt Maken. Tijdens de inloop werd er bijgepraat en genoten van lekkere soep met broodjes van het lokale bewonersinitiatief Buurtkeuken. Aangespoord door de energieke moderator Marianne van den Anker: werden enkele voorbeelden van Samen Stadmaken gepresenteerd door bewoners en ambtenaren. Vervolgens gingen de deelnemers in vijf groepen uiteen om specifieke thema’s werden uit te diepen. Aan het eind van de conferentie werd dit plenair teruggekoppeld. De opbrengst van deze avond wordt door een groep deelnemers aan de buurtenconferentie verder uitgewerkt als onderdeel van de Uitvoeringsagenda Omgevingsvisie.
Een inhoudelijk verslag van de avond volgt binnenkort.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.