In Geen categorie

Op basis van jarenlange ervaringen een startnotitie en z’n 30 gesprekken met bewoners(organisaties) hebben we een aanzet voor een advies geschreven, het is een hartstochtelijk pleidooi geworden. Lees het hier.

Dit eerste concept bespreken we op aanstaande vrijdag 2 juli is van 14:00 – 16:00 uur de online meeting Dit is de Kracht van Mokum met Actieve Amsterdammers via zoom: https://zoom.us/j/98396572963?pwd=VVdTQXpVWG9xN3MwV3JDdmpETHhldz09

Graag vooraf aanmelden via dit formulier.

Nadat we het concept op 2 juli besproken hebben, zullen we het concept aanpassen en staat het op de agenda voor het mini symposium met Wethouder Rutger Groot Wassink en een breed gezelschap vanuit gemeente, maatschappelijke organisaties en bewonersnetwerken. Het symposium is op 12 juli van 13.00 tot 17.00 uur en dit zal deels live, deels online plaatsvinden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.